O nas

Medijske vsebine

Vse več časa preživljamo z elektronskimi napravami, kar je lahko ali prednost, kot obveščanje in druženje, ali slabost kot izguba tistega pristnega socialnega stika, ki smo ga bili vajeni nekoč. Vse več stvari se organizira preko spleta. Zato smo se na ZSPM odločili ustvariti posebno področje, ki je namenjeno vsem vrstam medijskih vsebin, kot so fotografija, medijska produkcija, grafično oblikovanje...

Nam je zelo pomembno, da so trenutki, ki jih doživljamo skupaj ujeti v fotografski objektiv, da nam poleg spominov in občutkov ostane fotografija, katera lahko pove več kot tisoč besed in ob pogledu nanjo, nam prikliče nepozabne trenutke iz preteklosti. Poleg fotografij, so pomembni tudi video posnetki, ki še bolj ponazorijo nam pomembne trenutke zajete v gibanju. Da so vse vsebine poenotene jih pripravljamo po našem CGP-ju (celostna gračna podoba), ki zajema grafično oblikovanje.

Si član društva in se ti zdi da potrebujete prenovo vašega logotipa? Želiš, da bi se tvoje društvo bolj prepoznalo v digitalnem svetu, na socialnih omrežjih in potrebujete različne nasvete za pripravo video vsebine ali kako posneti fotografijo ali pripraviti privlačno grafično vsebino? Sporoči nam in mi ti bomo z veseljem pomagali!

#Ekipa za medijske vsebine

Grafične vsebine