EIT Food Hub Slovenija, Biotehniška fakulteta in Perutnina Ptuj organizirajo dogodek »Challenge lab«, na katerem boste reševali izziv s področja alternativnih beljakovin.
Iz prve roke spoznajte metodo Design Thinking, najsodobnejši pristop reševanja kompleksnih izzivov, ki ga uporabljajo tudi največja agroživilska podjetja (npr. Danone, Nestle ipd.) in sodelujte pri iskanju rešitev z izkušenimi mentorji.
Tri najboljše ekipe prejmejo denarne nagrade.
Kdo se lahko prijavi?
Študenti, doktorski študenti, mladi raziskovalci, strokovnjaki z različnih področjih in vsi, ki vas to področje zanima. Za udeležbo ne potrebujete nobenih predznanj ali predhodnih izkušenj iz podjetništva ali agroživilstva.

Zakaj se prijaviti?
- Pridobite izkušnje pri reševanju kompleksnih izzivov.
- Rešujte poslovni izziv s področja alternativnih proteinov.
- Osvojite nova podjetniška znanja.
- Potegujte se za eno od treh denarnih nagrad.
- Sklenite nova poznanstva in potencialna partnerstva.
Nagrada?
- mesto: 2000 €
- mesto: 1000 €
- mesto: 500 €
Kdaj in kje?
- srečanje: petek 19. november 2021, ob 16:00 uri, na Biotehniški fakulteti (Jamnikarjeva ulica 101, Ljubljana), Oddelek za živilstvo, predavalnica Ž1.
- srečanje: petek 26. november 2021, ob 16:00 uri, na Biotehniški fakulteti (Jamnikarjeva ulica 101, Ljubljana), Oddelek za živilstvo, predavalnica Ž2.
- srečanje: petek 3. december 2021, ob 16:00 uri, na sedežu podjetja Perutnina Ptuj (Potrčeva cesta 10, 2250 Ptuj) – predstavitev idej in razglasitev zmagovalca.
Več informacij o dogodku: https://bit.ly/3CQ0Uqb
Obvezna prijava: https://bit.ly/3CMikDV
Dogodek bo potekal v skladu s PCT pogoji (Preboleli-Cepljeni-Testirani). V primeru poslabšanja epidemiološke slike bomo dogodek izpeljali virtualno.