Zagotovite si dodatno dejavnost in redne prihodke. Pivka perutninarstvo d.d. (Pivka) vsem zainteresiranim nudi pomoč pri pripravi dokumentacije za gradnjo hleva in izbiri dobaviteljev opreme, v času reje pa tudi vso strokovno pomoč.
Pivka perutninarstvo d.d., specialist za piščančje meso in izdelke, intenzivno širi svoje poslovanje ter išče nove rejce piščancev. K sodelovanju vabijo kmete iz vse Slovenije.
Mladi kmetje, prevzemniki, družinske kmetije:
➡ Iščete dodaten reden dohodek, dodatno dejavnost?
➡ Živite na vasi in si želite ustvariti delovno mesto na domu?
➡ Imate večje objekte, ki jih je mogoče prestrukturirati v hleve za piščance?
➡ Si želite zagotovljen odvzem, kratek cikel reje?
Preverite, kaj o tem pravijo rejci Pivke.
Proizvodnja piščančjega mesa je stabilna dejavnost
Reja perutnine je ena najbolj stabilnih in donosnih dejavnosti, ki zagotavlja redne prihodke in lahko dopolnjuje delo na kmetiji. Ima kratko obračunsko obdobje (vsaka 2 meseca nov cikel). Je avtomatizirano in fizično nezahtevno delo v glavnini vzreje. Ta dejavnost je lahko izključna – saj zagotavlja dovolj velike prihodke. Lahko je tudi dopolnilna dejavnost na kmetiji, saj samega dela v farmi ni za poln delavnik. Med posameznimi rejami, ki potekajo 40 dni, imajo rejci tudi nekaj prostih dni, ki ga lahko izkoristijo za druge dejavnosti ali za dopust.
Pivka podpira projekte gradnje in adaptacije rejnih površin
- Izkoristite podporo
- Zaženite dodatno dejavnost
- Zagotovite si reden dohodek, likvidnost, varnost in sinergije
Odlične povezave v celotni verigi
Pod okriljem Pivke deluje 50 rejcev.Pivka predpisuje tehnologijo reje, ki je osnova za delo vseh rejcev. Rejec ima pri vseh dejavnostih ves čas podporo naših strokovnih sodelavcev tehnologov in veterinarjev. Naloga Pivke perutninarstva d.d. je priprava planov za rejca. Rejcem pripeljejo dan stare piščance in vso krmo za živali. Vršijo nadzor, veterinarsko storitev in organizirajo oddajo in prevoz živali na klanje. Rejci pripravijo objekte za vselitev, poskrbijo za kvaliteten nastilj in primerne pogoje reje. Skrbijo za dobro počutje živali. Po končani vzreji skidajo, očistijo in operejo ter razkužijo hlev ter ga pripravijo na ponovno vselitev.
Pivka perutninarstvo s tradicijo od 1959
Pivka zagotavlja celovito storitev od lastne izdelave krme iz naravnih žitaric, skrbne vzreje, do najsodobnejše priprave prvovrstnih kulinaričnih rešitev. V dveh sodobnih specializiranih mesno predelovalnih centrih, na Kalu Pri Pivki in v Kromberku pri Novi Gorici, pripravljajo sveže in že pripravljene dobrote za 18 različnih trgov.
KONTAKTIRAJ PIVKO:
Kontakt: Jasna Perc, vodja Prireje in Krmil,
e-pošta: jasna.perc@pivkap.si
telefon: 05/7031 174,
www.pivkap.si
Vabljeni k sodelovanju!