VABILO NA KMEČKE IGRE DPM KRŠKO

Spoštovani in spoštovane,

Društvo podeželske mladine Krško v tem letu slavi 30 let obstoja, zato smo se odločili, da ta častiti jubilej obeležimo s kmečkimi igrami, ki bodo v soboto, 12. 8. 2023, pri gasilskem domu na Gori pri Krškem v sklopu tradicionalne veselice Krajevne skupnosti Gora ob krajevnem prazniku, ki ga krajani praznujejo na god Sv. Lovrenca, lokalnega zavetnika, in v sodelovanju s PGD Gora.

Tekmovalne ekipe so sestavljene iz 4 članov, od tega mora biti v ekipi vsaj eno dekle, pravila iger pa ekipe dobijo na dan tekmovanja ob prijavi.

Tako kot vsake kmečke igre, se bodo tudi te zaključile z veselico na kateri ne bo manjkalo hrane in pijače, za dobro glasbo bo poskrbel ansambel SKOMINI, srečo boste pa lahko preizkusili na bogatem srečelovu. Zanimivost naših kmečkih iger je pa tudi vključenost nekdanjih članov v tekmovanje in pripravo le-teh.

Časovnica:        

16.30Prijava ekip
17.00Začetek iger
19.00Veselica

Za sodelovanje na kmečkih igrah je potrebno poravnati kotizacijo, ki znaša 35€, v to so všteti tudi blokci, ki jih tekmovalci dobijo za hrano in pijačo. Ekipe naprošamo, da se na dogodek prijavijo do petka, 11. 8. 2023, pri predsedniku Žanu Hostarju (070 477 604) ali na elektronski naslov: dpm.krsko@zspm.si. Prav tako za navodila glede plačila kotizacije lahko pišite na mail društva.


V upanju, da se nam pridružite pri praznovanju, vas lepo pozdravljamo!

DPM Krško

Datum

Avg 12 2023
Dogodek zaključen!

Ura

4:30 pm - 11:55 pm

Lokacija

GasilskI dom na Gori pri Krškem
Kategorije

Organizator

DPM Krško

Comments are closed.