Novice
POVABILO K SODELOVANJU
 
Kam?

V ŠVICO, NA FINSKO, ESTONIJO TER V NEMČIJO!

 
V letu 2017 je Zveza slovenske podeželske mladine postala partnerica s Švico pri projektu organizacije izmenjav IFYE Europe – mladinske izmenjave na podeželju. V Letu 2018 še dodatno s Finsko, Estonijo ter Nemčijo.
 
Izmenjava je odlična priložnost za mlade s podeželja, da poletje izkoristite za aktivne počitnice, se naučite kaj novega in spoznate zanimive ljudi in kulture. Pomemben del izmenjave pa predstavlja tudi povezvanje mladih podeželcev, saj le to pomeni prenos znanja in izkušenj ter predstavlja konkurenčno prednost in vzvod razvoja.
 
Vabimo vas, k prijavi na izmenjavo ki bo potekala:
v Nemčijo: od 16. junija do najmanj 4. avgusta ( 6 tednov),
v Švico: od 23. junija oz. 25. junija do najmanj začetek avgusta (6. tednov) ter najdlje do 22. septembra ( 3 mesece),
na Finsko: od 18. junija, 25. junija ali 2. julij, najmanj za 4. tedene ter najdlje za 9 tednov.
v Estonijo: od 16. junija do najmanj 4. avgusta ( 6 tednov).
 
Sami se odločite koliko časa želite ostati na izmenjavi. V tem času boste delali na različnih kmetijah in spoznavali tamkajšnjo kulturo. Zveza slovenske podeželske mladine vam v sodelovanju s zgoraj navedenimi državami organizira celotno izmenjavo in vas pripravi nanjo, ne krijemo pa potnih stroškov izmenjave, te si krijete udeleženec sam.
 
Kaj je vaš prvi korak?
 
V kolikor se želite prijaviti na IFYE - Evropsko mladinsko izmenjavo na podeželju in ste mladi od 18 do 30 let, vas prosimo, da nam čimprej oz. najkasneje do nedelje, 17. marca 2019 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ter Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pošljete motivacijsko pismo, kjer navedete zakaj si želite na izmenjavo in zakaj ste prav vi primeren kandidat/ka za udeležbo na IFYE - Evropski mladinski izmenjavi na podeželju. Navedite po vrsti v katere države bi radi odpotovali - od najbolj želene do najmanj želene. Potrudili se bomo upoštevati vašo prvo željo, v primeru prevelikega zanimanja za eno državo vas bomo kontaktirali o možnostih ter skupaj našli rešitev.
 
Ker je izmenjava zelo prilagodnjiva in se da veliko stvari individualno dogovoriti se lahko za več informacij in morebitna pojasnila obrnete na zgornji e-mail naslov ali pokličete Anjo na tel. št.: 041-584-868 (Švica, Nemčija) oz. Vido na tel. št.: 041-874-595 (Estonija, Finska)

Kontaktiraj nas

  • Celovška 43
    1000 Ljubljana
  • 00386/(0)41 664 017
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ranktrackr.net