Novice

Spoštovani člani Zveze slovenske podeželske mladine!

 

25 podeželskih, 25 mladih, 25 razigranih, 25 poučnih, 25 nepozabnih let. 

 

Leto 2018 si bomo na ZSPM zagotovo zapomnili po praznovanju 25 obletnice delovanja. Ker se praznično leto bliža h koncu, želimo praznovati skupaj z vami, in postaviti v od-sprednje vas in vaše delo. Saj ste prav vi najpomembnejši člen podeželske mladine, brez vas obstoj ZSPM izgubi pomen. Vaše trdo delo skozi leto želimo nagraditi, zato smo samo za vas pripravili prvi izbor "NAJ PROJEKT PODEŽELSKE MLADINE 2018".  

 

Kaj je izbor "NAJ PROJEKT PODEŽELSKE MLADINE 2018"?

Glavni namen izbora je predstavitev vaših lastnih, izvirnih, drugačnih projektnih idej, ki pomembno prispevajo k razvoju podeželske mladine.  

Vsako društvo lahko sodeluje pri izboru z eno projektno idejo, za katero meni, da je pomembno prispevala k ohranjanju in razvoju mladih na podeželju ter se odlikuje vsaj po enem od naslednjih vidikov: 

- prinaša nove ideje, pomembne za nadaljnji razvoj na svojem področju,

- prinaša višjo prepoznavnost društva, in s tem posledično Zveze slovenske podeželske mladine,

- prinaša povečanje članstva,

- prinaša ekonomske učinke delovanju društva.

 

4-članska strokovna komisija bo izmed vseh pravočasno prispelih vlog izbrala 5 najboljših projektov, ki se bodo predstavili na zaključni prireditvi, 1. decembra 2018 ob 18. uri, v Gostilni pri Japu (Praproče pri Temenici 6, 1296 Šentvid pri Stični). Predstavitev bo prinesla dodatne točke, ki bodo odločale o zmagovalcu izbora.

 

Vabimo vas, da si za več informacij o samem izboru  preberete povabilo h kandidaturi, ki ste ga prejeli na elektronski naslov društva, za sodelovanje na izboru "NAJ PROJEKT PODEŽELSKE MLADINE 2018", razmislite s katero projektno idejo se boste prijavili in najkasneje do 16. novembra  izpolnite  prijavni obrazec in ga pošljete na Zvezo slovenske podeželske mladine (Celovška cesta 43, 1000 Ljubljana).

 

POZOR! 16. novembra morajo biti prijavnice že na omenjenem naslovu, ker se bo strokovna komisija 16. novembra zvečer že odločila katerih 5 projektov se bo uvrstilo v finale. Predlagatelje izbranih 5 projektov bomo 17. november obvestilo o uvrstitvi v finale, da se bodo lažje pripravi na predstavitev na zaključni prireditvi 1. decembra.

 

V primeru vprašanj se obrnite na vaše regijske predstavnike, ki vam bodo v pomoč pri izpolnitvi prijavnih obrazcev ali na Anjo: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (041 584 868).

 

Lep podeželski pozdrav.

 

Fotografija osebe Zveza slovenske podeželske mladine.

Kontaktiraj nas

  • Celovška 43
    1000 Ljubljana
  • 00386/(0)41 664 017
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ranktrackr.net