Novice

IFYE MLADINSKA IZMENJAVA V ŠVICO: IZMENJAVA IZKUŠENJ, ZNANJ IN NOVA POZNANSTVA NA PODEŽELJU

 

V letu 2017 je Zveza slovenske podeželske mladine postala partnerica s Švico  pri projektu organizacije izmenjav IFYE Europe – mladinske izmenjave na podeželju.

Izmenjava je odlična priložnost za mlade s podeželja, da poletje izkoristite za aktivne počitnice, se naučite kaj novega in spoznate zanimive ljudi in kulture. Pomemben del izmenjave pa predstavlja tudi povezvanje mladih podeželcev, saj le to pomeni prenos znanja in izkušenj ter predstavlja konkurenčno prednost in vzvod razvoja.

Vabimo vas, k prijavi na  izmenjavo ki bo potekala od  17. junija do najmanj 4. avgusta (6 tednov) ali najdlje do 22. septembra (3 mesece). Sami se odločite koliko časa želite ostati na izmenjavi. V tem času boste v Švici  živeli in delali na različnih kmetijah v prostem času pa se boste spoznavali tamkajšnjo kulturo. Zveza slovenske podeželske mladine vam v sodelovanju s IFYE Switzerland  organizira celotno izmenjavo in vas pripravi nanjo, ne krijemo potnih stroškov izmenjave, te si krije udeleženec sam.

 

Kaj je vaš prvi korak?

V kolikor se želite prijaviti na IFYE - Evropsko mladinsko izmenjavo na podeželju in ste mladi od 18 do 30 let, vas prosimo, da nam do srede, 25. aprila 2018 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pošljete motivacijsko pismo, kjer navedete zakaj si želite na izmenjavo in zakaj ste prav vi primeren kandidat/ka za udeležbo na IFYE - Evropski mladinski izmenjavi na podeželju.

Ker je izmenjava zelo prilagodljiva in se da dosti stvari individualno dogovoriti se lahko za več informacij in morebitna pojasnila obrnete na zgornji e-mail naslov ali pokličete na 041-584-868 (Anja).

 

 Rezultat iskanja slik za farming schwitzerland

Kontaktiraj nas

  • Celovška 43
    1000 Ljubljana
  • 00386/(0)41 664 017
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ranktrackr.net