Novice

Večmesečno organiziranje, ki vrhunec doseže v začetku februarja z okraševanjem dvorane, pripravo bara ter pogostitvijo gostov, vsako leto predstavlja precejšen izziv, katerega pa se mladi ne ustrašimo! Nasprotno, lotimo se ga z veliko zagnanostjo, inovativnostjo in željo po nadgraditvi prejšnjega Valentinovega plesa. To je čas, ko člani resnično stopimo skupaj, saj vsakdo izmed nas prispeva delček k celoti.

 

Tako smo v soboto, 11. februarja 2017, organizirali že 19. Valentinov ples, na katerem je za odlično plesno glasbo poskrbel ansambel Smeh. Po otvoritvi plesa s pozdravnim govorom regijske predstavnice Maje Sirše je sledila večerja, temu pa ples do jutranjih ur. Zahvala za odlično pripravljeno večerjo gre Hiši Lisjak; najlepša vam hvala za vašo prijaznost in pomoč.

 

Hvala (maloštevilnim) sponzorjem, ki nam omogočate nakup materiala, da lahko vsako leto okrasimo dvorano tako, ko si jo zamislimo! S tem omogočate, se naši člani umetniško razvijajo in udejstvujejo.

Nazadnje hvala VAM OBISKOVALCI, ki pridete na ples! Vaša udeležba nam daje vedeti, da vam ni vseeno za delovanje mladih v občini. Vaši nasmehi, odlično vzdušje in pohvale pa potrjujejo, da naš trud in vložen čas nista bila zaman!

 

Naj vas ob tej priložnosti povabimo, da nas obiščete tudi naslednje leto, ko bomo priredili že 20. Valentinov ples. Obljubljamo, da se bomo še posebej potrudili!

 

Vaš DPM Tabor.

Kontaktiraj nas

  • Celovška 43
    1000 Ljubljana
  • 00386/(0)41 664 017
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ranktrackr.net