Novice

Letošnje zimske športne igre so minile v super vzdušju in dobri družbi.

 

Smučanje in smučarska tekma

Smučarji smo se imeli odlično. Proge so bile dobro urejene. Tekma je potekala v super vzdušju, komentiranje po mikrofonu je bilo primerno, saj smo točno vedeli kdo je na progi pa še spremljanje in navijanje je bilo tako bolj zanimivo. Organizacija tekme je bila dobro izpeljana.

 

Igre na snegu

Vreme se je ravno tedaj poslabšalo, kar je oviralo igre in po mojem tudi vplivalo na število prijavljenih. Morda bi bilo naslednjič bolje, če bi bilo tako kot na smučišču imeli  zraven še ozvočenje in komentiranje. Bi bilo bolj zanimivo za navijače. Vedeli bi tudi, kaj točno se dogaja, kakšna so pravila igre, kdo tekmuje itd. Tekmovalce iz vsakega društva bi lahko določili že prej, ob prijavi, da bi bilo malo več ekip. V prihodnje bi morda predlagala še tekmovanje v sankanju ali možnost sankanja, kjer bi teren dopuščal.

 

Na splošno smo bili vsi iz društva zadovoljni z večerjo, bila je okusna in tudi postrežba v hotelu je bila super, prijazno osebje in OK prostor. Tudi na smučišču smo se vredu okrepčali. Mislim, da smo za 35€ (vključno s smučarsko karto) dobili  ravno prav (malica, večerja, pijača, aperitiv, pijača v hotelu...).  Tudi čez muziko nimam pripomb, super ansambel! Kratke pavze in dobri ''komadi''  :-D

 

V imenu društva se zahvaljujem za vso izpeljano organizacijo, vse pohvale Zvezi slovenske podeželske mladine, vsem udeleženim društvom in vsem, ki ste pripomogli, da je dan minil čudovito. Se vidimo prihodnje leto!

 

 

Lep pozdrav,

 

Tanja Leskovec,

DPM Mežiška dolina

 

Galerijo fotografij najdete na Google+ ptofilu podeželske mladine.

Kontaktiraj nas

  • Celovška 43
    1000 Ljubljana
  • 00386/(0)41 664 017
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ranktrackr.net