Novice

Želite povečati pridelavo mleka? Bi radi na svoji kmetiji odprli mlin? Se odločate za novo dopolnilno dejavnost? Bi radi zelenjavo iz vaše vasi prodajali pod skupno blagovno znamko, pa ne veste kje začeti? Bi na kmetiji odprli vrtec? Želite svoje pridelke prodajati končnemu kupcu na svoji kmetiji? Želite v bližnji šoli voditi kmetijski krožek? Bi za prebivalce bližnjega bloka oddajali vrtičke in jim svetovali pri pridelavi zelenjave? Želite vzpostaviti aktivnost preživljanja počitnic na kmetiji? Bi radi v svojem gozdu vzpostavili učno pot? Imate svojo idejo?

Skupaj z javno agencijo Spirit organiziramo štiridnevno delavnico, na kateri boste razvijali svojo idejo. Namen delavnice je, da preverite realizacijo ideje, jo prilagodite deležnikom, prepoznate izzive in pridobite vse potrebne informacije, kako idejo uresničiti in vpeti v svojo strategijo. Z udeležbo na delavnici boste pridobili tudi uporabne podjetniške veščine, ki predstavljajo konkurenčno prednost ter potrebno poslovno znanje in veščine. 

 

Pridružite se ostalim mladim kmetom in skupaj s svojo ekipo ustvarite novo zgodbo znanja in uspeha.

 

MLADIM SE DOGAJA

Spoštovani mladi kmeti in mladi podeželani z idejami,

 

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Zvezo slovenske podeželske mladine za vas mlade s podeželja pripravlja delavnico »Izzivi mladim«. S tem vam, mladim kmetom in ostalim mladim podeželanom z idejami, želimo zagotoviti podporo pri iskanju in kreiranju poslovnih idej in priložnosti skladnih s potrebami vaših potencialnih strank in kupcev.

 

Izberite idejo, ki jo želite preveriti in mogoče tudi udejanjiti. Skozi delavnice boste izbrano idejo razvijali s pomočjo svoje ekipe, ki jo lahko sestavite po lastni izbiri (starši, partner, otroci, sosedje, kdo drug).

 

S sodelovanjem v programu pridobite:

 • na trgu preverjeno idejno rešitev razvoja dejavnosti na kmetiji,

 • celovito izkušnjo preverjanja idej in inoviranja poslovnih modelov,

 • izkušnjo inoviranja vaših poslovnih modelov, preizkušanja vseh prihodnjih idej za vašo kmetijo.

 

Udeležba na delavnicah je za vas in vaš tim brezplačna.

Od vas, nosilcev poslovnih idej, pričakujemo, da boste pred pričetkom delavnice določili ustrezno poslovno idejo, ki jo želite realizirati. Želimo, da bi svojo prisotnost zagotovili skozi celotno izvedbo programa, ostali člani tima pa naj so prisotni drugi, tretji in četrti dan programa. Na prvi delavnici bomo določili izziv in se pogovorili o timu, ki bo z vami v naslednjih dneh delal na zastavljenem izzivu.

 

Lokacija delavnice: Grad Rače (Grajski trg 14, Rače)

 

Termini delavnic:

 

 • pripravljalna delavnica: 28.10.2016 od 16. do 20. ure

 • drugi dan: 5.11.2016 od 9. do 17. ure

 • tretji dan: 6.11.2016 od 9. do 15. ure

 • četrti dan: 12.11.2016 od 9. do 17. ure

 

Program pripravljalne delavnice

Program delavnice

Na delavnico se lahko prijavite preko elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Več informacij o Izzivih mladim: http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/izzivi-mladim/izzivi-mladim-za-mlade-kmete

 

Delavnico organizira SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Zvezo slovenske podeželske mladine.

Finančna sredstva za izvedbo mentorstva delavnice so zagotovljena s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, za najem prostorov in pogostitve pa s strani Zveze slovenske podeželske mladine .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktiraj nas

 • Celovška 43
  1000 Ljubljana
 • 00386/(0)41 664 017
 • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ranktrackr.net